Key Account Manager

Hvad kræves der?

Har du drive, vilje og evner til at skabe resultater? Er du god til at opbygge nye relationer indenfor sundhedssektoren, og formår du samtidig at pleje og videreudvikle eksisterende kunder? Måske kender du allerede til tandlægebranchen og har et godt netværk? Du er sikkert lærenem, snakker engelsk og sælgende af natur på den gode og behagelige måde. Lyder dette velkendt? Så er du garanteret vores nye Key Account Manager.

Hvad forventer vi af dig?

Med reference til direktionen får du det fulde salgs- og forretningsansvar for eksisterende og nye kunder på det danske marked. Med udgangspunkt fra din bopæl er dit hovedfokus proaktiv udvikling af markedet, via vækst på nye kunder og naturligvis pleje af de bestående kunder.

Det er dit ansvar, at sikre tilfredse og glade kunder, og dermed øget bundlinje for alle parter. Dette ansvar vil du blive overdraget efter en grundig introduktion til I2D’s produkter.

Du får hjemmekontor samt fri bil, og planlægger selv dine aktiviteter. Alt efter hvor i landet du bor kan du også blive tilknyttet et af vores kontorer. Det forventes selvfølgelig, at du besøger kunder som primært er tandklinikker. Men en stor del af arbejdet kan foretages telefonisk.

Implant2Dentist forhandler AnyRidge fra Megagen – Verdens hurtigst voksende Implantatsystem samt biomateriale fra Osteobiol.

Vi holder løbende samtaler og opfordrer til at søge snarest. Har du spørgsmål til stillingen er du endvidere meget velkommen til at kontakte Bjørn på 40 615 615.

Vi glæder os til at høre fra dig.